Pret argint

Cel mai bun pret/gram argint

Cumpar argint – bijuterii argint, obiecte argint, monede argint, argint industrial, sarme, bari, tacamuri, vesela, argint pentru topit indiferent de cantitate sau de calitate.

Pret argint – pretul argintului nu este niciodata un pret fix, el este variabil si negociabil, depinzand intotdeauna de cantitate, puritate, respectiv de cotatiile bursei din ziua respectiva.

Pret Argint

Toata lume intreaba de pret argint sau de pret gram argint fara sa stie ca acesta difera in funtie de calitate (puritate), de cantitatea tranzactionata si de pretul zilei. Altin Romania a incercat intotdeauna si a reusit sa calculeze pentru dvs. cel mai corect pret posibil. De aceea va rugam sa ne contactati indiferent de calitatea argintului pe care il detineti, indiferent de cantitatea pe care vreti sa o vindeti sau de eventualul pret argint obtinut la amanet sau in alte parti.

Cumpar argint, la urmatoarele preturi:

pret argint

Preturile sunt informative si negociabile !!!

Cumpar argint, indiferent de calitatea sau starea obiectelor sau bijuteriilor ori de puritatea argintului din care sunt confectionate acestea.

Oferim mai mult sau mai putin decat este afisat in functie de cantitatea tranzactionata si de cotatiile bursei din ziua respectiva.

Consultati-ne pentru mai multe detalii despre pret argint sau alte informatii !!

Sunati la numarul de telefon 0769.333.833

Atentie ! In urma incheierii tranzactiilor, banii se vor primi cash, fara a va percepe vreun comision sau vreo taxa !