Cumpar Argint la pret maxim. Cumpar Argint in Bucuresti si in tara.

Cumpar argint la cel mai bun pret al zilei !


      Cumpar argint : monede, bijuterii, tacamuri (linguri, furculite, cutite), vesela si orice alt obiect din argint in stare buna sau chiar si defect.

Pretul variaza in functie de cantitatea totala, putandu-se schimba de la o ora la alta in functie de variatiile de pret la bursa.

Cumparam argint la pretul din tabelul de mai jos.

NU mai percepem alte taxe sau comisioane.

Monede argintVesela argintCumpar tacamuri argint - ofer pret bunBijuterii argint bucati

 
Cumpar argint la urmatoarele preturi:
pret argint

 

 
 

Bijuterii ArgintCumpar Argint

 

Ca si aurul, la randul lui argintul este un metal pretios care poate fi folosit ca si garantie pentru un imprumut banesc la orice casa de amanet. Sau poate fi oferit spre vanzare. Cumpar argint este de asemenea una din activitatile noastre. Ca si in cazul aurului, ceea ce conteaza pentru noi este calitatea argintului, in procesul de evaluare. Cumpar argint si in functie de gramaj, grad de uzura, forma se va stabili pretul corect. Oferim tuturor posibilitatea de a alege un sistem de creditare intr-un ambient placut si civilizat.
Contractele de amanet la casa amanet se incheie pe o perioada de 30 zile, cu posibilitatea de prelungire.
Prelungirea se poate face ori de cate ori doriti, cu conditia achitarii comisionului pe care casa amanet il percepe. Perioada minima in care se incheie un contract este de 5 zile. Oricine are un bun valid pe care il poate prezenta ca si garantie este un potential client.

 
 
 

 

Acum este un bun moment sa valorificati monezile din argint, cum pretul argintului a atins maxime istorice probabil veti primi mult mai mult decat costau acestea la momentul la care le-ati achizitionat.

 
 
 

 
 

Tacamurile din argint au o lunga traditie de-a lungul timpului. Acestea au fost folosite la marile Case Regale ale lumii, la conacele boieresti, in casele familiilor din randul nobilimii.

 
 
 
 
 

 
 

Top 5 cele mai scumpe monede din lume

 
 

1. 1933 Saint-Gaudens Gold Double Eagle – pret 7.590.020 dolari 

Cumpar Argint monede top 1
 Din cele 445.000 de monede din aur Double Eagle cât au fost bătute în total, cel puţin 21 nu au fost topite la ordinul preşedintelui american Franklin Roosevelt, care a decis ca acestea să iasă din circulaţie. Două au fost păstrate în colecţia numismatică a Americii, iar în 1950, opt monede au fost confiscate de Serviciile Secrete.
 Cel puţin nouă monede din aur Double Eagle au fost vândute atunci de către un dealer. Una din ele a ajuns în colecţia regelui Egiptului, Farouk. Patru decenii mai târziu, moneda a fost prezentată de un dealer la New York. Serviciile Secrete au confiscat-o şi pe aceasta şi astfel a intrat în Trezoreria din World Trade Center. În iulie 2002, celebra monedă a fost scoasă la licitaţie şi cumpărată pentru 7.590.020 de dolari. Astfel, a devenit cea mai scumpă monedă din lume.  Doi ani mai târziu, alte zece Double Eagle au fost confiscate.
 
 
 
 

2. 1804 Silver Dollar – pret 3.737.500 dolari
 
Cupar Argint monede top 2

David Queller, un american pasionat de numismatică stătea pe o grămadă de bani. Comoara sa, una din cele mai interesante colecţii cu monede rare de argint din lume, a fost scoasă la licitaţie în cadrul Galeriilor Heritage.Doar pentru o monedă, 1804 Silver Dollar, Queller a încasat 3.737.500 de dolari.

 
 
 
 
 
 


3. 1894-S Barber Dime – pret 1.552.500 dolari
 
 
Cumpar argint monede top 3 Această monedă este considerată una din cele mai rare din Statele Unite. Doar 24 de astfel de piese au fost bătute vreodată şi numai zece sunt cunoscute acum. Experţii în numismatică susţin că moneda de 50 de dolari este una din cele trei specimene bătute în 1855 ce au făcut parte din colecţia lui John Glover Kellogg. 1894-S Barber Dime a fost vândută pentru 1.552.500 de dolari.


 
4. 1870-S Seated Liberty Dollar – pret 1.300.000 dolari
 
 
 
Cumpar argint monede top 4Cea de-a patra monedă scumpă din lume şi ultima vândută pentru mai mult de un milion de dolari, 1870-S Seated Liberty Dollar Eliasberg Specimen este atât de rară încât se spune despre ea că ar fi comoara numismatică a SUA. Este o monedă misterioasă. Ea face parte din rândurile celor neînregistrate oficial. În toată lumea mai sunt doar trei astfel de specimene.

 
 
 
 
 
 

5. Australian Proof 1930 Penny – pret 517.345 dolari
 
 
Cumpar argint monede top 5Locul al 5 lea este ocupat de un penny australian din 1930.Potrivit experţilor în numismatică, doar şase astfel de monede au fost făcute la Melbourne. Trei penny australieni din 1930 sunt deţinuţi de colecţionari privaţi, una este expusă la British Museum, una la Museum Victoria şi ultima, la Galeria de Arta din Sudul Australiei. În 2005, un colecţionar a plătit pentru un astfel de specimen 620.000 de dolari australieni, adică 517.345 dolari americani. Moneda este cea mai scumpă din Australia şi totodată, cea mai scumpă monedă din cupru din întreaga lume.
 
 
 

 
 
 
 

Cumparam argint la cel mai bun pret al zilei conform bursei. Cumparam orice obiect din argint: monede, vesela, tacamuri, bijuterii. Cumparam argint in Bucuresti si imprejurimi !
Pentru orice fel de informatii sunati la:
tel 0724.66.55.33
 
cumpar argint

 Da si tu un LIKE paginii noastre
si distribuie si prietenilor tai.

Tranzactii Argint Detalii contact:
Adresa: Strada Tabacarilor 7 040297 Bucuresti, Romania
Telefoane:Toate drepturile rezervate tranzactiiargint.ro. All rights reserved tranzactiiargint.ro
Cumpar Argint Bucuresti Located at:Piata Bucur, Bucharest, Romania. Phone: 0724665533..